De feestdagen anno 2020, het was een raar jaar vol onzekerheden waardoor we allen nog niet zeker weten wat de feestdagen zullen brengen. Wat we wel zeker weten is dat kerst en eindejaar stilaan naderen en we met huidige maatregelen niet goed weten hoe we jullie onze lekkere wijnen kunnen laten proeven.
Een fysieke degustatie zal niet meer voor dit jaar zijn maar geen nood, daar hebben we iets op gevonden! We bieden degustatiepakketten aan, zodat jullie thuis, in eigen bubbel, in alle veiligheid kunnen proeven van onze producten. Mét menuvoorstellen en mét een kortingsbon voor een latere aankoop dit jaar. Geen degustatie maar wél de voorwaarden. Ontdek ze nu!
En wat serveren jullie aankomende feestdagen? Hier alvast een feestwijzer waar we bij de meeste menuvoorstellen een aangepaste wijn bieden, klik door op het aangeraden smaakprofiel en maak uw keuze.
Staat uw menukeuze er niet tussen? Aarzel dan niet om ons te contacteren
Feestwijzer
Aperitief |  | Op het menu | Welke wijn serveer ik erbij? | Aangeraden smaakprofiel: |
 | bij het aperitief | Bladerdeeghapjes, belegde toastjes | Kies bij het aperitief best een droge cava. | Cava: Licht, fris en strak |
 |  |  | Mag het ietsje meer zijn? Dan is een Cava Gran Reserva zeker een aanrader! | Cava: Vol, zacht en breed |
Voorgerecht | Â | Â | Â | |
 | vis- en zeevruchten | kreeft, sint jacobsvruchten, oesters, fruits de mer | Als u voor wit kiest, ga dan voor een zachte witte wijn. | Wit: vol, zacht en breed |
 |  | krab- en of garnaalcocktail | Ook is het mogelijk een droge cava te serveren. | Cava: Licht, fris en strak |
 |  | gerookte vissoorten | Bij gerookte vissoorten is rosé cava een excellente begeleider | Cava Rosé: Kleurrijk, mild en fruitig |
 |  | vis in romige saus | Bij romige visgerechten raadden we best een zachte witte wijn aan. | Wit: vol, zacht en breed |
 | Soep | vissoep | Een droge witte wijn past uitstekend bij een rijke vissoep | Wit: Licht, fris en strak |
 |  | romige soep (champignon, pompoen) | Bij volle, romige soepen serveer je beter een vollere wijn | Wit: vol, zacht en breed |
 |  |  |  |  |
Hoofdgerecht | Â | Â | Â | |
 | Gevogelte | (gevulde) kalkoen, kwartel, parelhoen,… | Hier is een volle, fruitige witte wijn op haar plaats | Wit: vol, zacht en breed |
 |  |  | Een volle, krachtige, niet te zoete rosé kan ook | Rosé: Kleurrijk, mild en fruitig |
 |  |  | Liever rood? Kies dan voor een soepele, fruitige rode wijn met niet teveel eikrijping. | Rood: licht, soepel en fruitig |
 | Rood vlees en wild | ree, hert, everzwijn, kangoeroe, | Uitermate geschikt voor deze gerechten zijn volle rode wijnen | Rood: Complex, krachtig en vol |
 | Klein wild | Konijn, haas, fazant, eend, … | Hier is wit een goede keuze, maar dan wel een vollere, complexere witte wijn | Wit: Intens, rijk en complex |
 | Visgerechten | Zalm, kabeljauw, sint-jacobsvruchten | Hier is een volle, fruitige witte wijn op haar plaats | Wit: vol, zacht en breed |
 |  |  |  |  |
 | Fondue of gourmet | gemengde selectie wit en rood vlees, vis, etc. | Kies hier voor een eerder neutrale witte, rode of rosé wijn | Wit: Licht, fris en strak |
 |  |  |  | Rood: licht, soepel en fruitig |
 |  |  |  |  |
Nagerecht | Â | Â | Â | |
 | Chocolade | chocolademousse, taart of biscuit | Een zoete rode digestiefwijn en chocolade zijn een match made in heaven! | Zoet: Honing, nectar en zoetig fruit |
 | Kaasbordje | gemengde kazen | Hier kan u een sherry of witte digestiefwijn serveren | Zoet: Honing, nectar en zoetig fruit |
 |  |  |  | Sherry |