Lobban Wines

Lobban Wines is een kleine wijnkelder met slechts drie producten, allen zeer speciaal en specifiek, gerund door Pamela Geddes.

Wijnbouwster Pamela Geddes heeft haar eigen bodega opgericht in 2003, na jarenlange ervaring opgedaan te hebben bij verschillende grote bodega’s. Haar bedrijfje heeft ze opgericht in haar garage, gelegen in Alt Penedès, de bakermat van de cava, in een charmant dorpje St Jaume Sesoliveres; op slechts 55 km van Barcelona. Haar bodega, net 100 m2 groot, behoort tot de kleinste wijnbedrijven van Spanje.

De artisanale wijnen kan men beschrijven als “slow wines”. Ze worden volledig met de hand gemaakt, machines komen er niet bij te pas. Pamela gebruikt traditionele technieken om haar wijnen te vervaardigen (ontkurken, wassen, labelen alles gebeurt manueel). Haar grondvesting: de wijnen de tijd geven die ze nodig hebben om te rijpen, niets overhaasten. Dit alles proef je in haar producten, ze zijn anders, interessant en ontworpen om zowel te genieten bij een lekkere maaltijd als om van te genieten. Slechts 3 producten produceert ze, maar wat een kwaliteit!

Producten: