Gezellig tafelen, Wijn en Tapas

Ons menu bestaat uit een combinatie van authentiek Spaanse tapas. In combinatie met een heerlijk Spaans wijntje uit eigen import. Ruim aanbod per glas te verkrijgen. Reserveer en ontdek zelf!

Een wijntje proeven? Even mijmeren aan de toog? Met een handvol vrienden genieten van een goede fles wijn en heerlijke gerechtjes? Met uw partner in een gezellig hoekje bijpraten bij een natje en een droogje? Dat kan allemaal!

In onze WINKEL bieden we je Spaanse kwaliteitswijnen aan. Stuk voor stuk zelf uitgezocht in Spanje, zelf ge├»mporteerd. We kennen de mensen, het verhaal achter elk van onze producten. Verder bieden we jullie Spaanse delicatessen, gins, bieren en meer. Ook voor een leuk cadeau ben je bij ons aan het juiste adres.

Valentijnsmenu

Candle light dinner op zondag 11, maandag 12 en donderdag 14 februari. Take-Away op 14 februari.

Reserveer een tafel
Contact Gegevens

Tafel lay-out

Sanne