Wijnproeverij 25 JUNI

Hola amigos!

De zon schijnt, de temperaturen stijgen, eindelijk is de zomer in aantocht. Dat betekent maar één ding: het is weer tijd voor onze jaarlijkse zomerproeverij van Spaanse wijnen!

Kom langs en geniet in een gezellige en familiaire sfeer van ons uniek assortiment Spaanse wijnen.

Onze Spaanse wijnboeren staan voor jullie klaar om jullie te begeleiden tijdens deze heerlijke wijnproeverij.Dit jaar hebben we maar liefst twee wijnhuizen die hun wijnen komen voorstellen: Costers del Priorat uit de Priorat regio en Señorío de Villarricca uit de Rioja regio. Een unieke kans om hun verrukkelijke wijnen te ontdekken en te proeven.

Heb je honger gekregen van al dat proeven? Geen nood, onze wijnbistro is geopend, zonder reservatie, dus je smaakpapillen zullen ook op culinair vlak verwend worden.Nodig gerust je vrienden, familie en kennissen uit, want iedereen is welkom op onze degustatie. Oh, en we hebben uitzonderlijke promoties voor jullie in petto.

Dus, haal die agenda’s boven en noteer alvast zondag 25 juni 2023 van 12u tot 19u. We verwachten jullie op de Oevelseweg 11 te 2250 Olen.

¡Salud en tot dan!

Sanne