Bodegas Briones Baniandres

Mooi Spaanse wijnen met liefde gemaakt. De Briones en Baniandrés namen zijn synoniem voor een langdurige wijnbouw en wijnbereiding traditie, nu in zijn vierde generatie.

Zijn voorouders hebben ze als kinderen geleerd om van de wijngaarden te houden. Ze waren getuige van de groei van de druiven en de zorg waarmee ze werden behandeld, evenals de fijne smaak van de most, het eerste product  in het vinificatieproces.

De wijnkelder is verborgen tussen zijn wijngaarden in een historische omgeving die toeristen regelmatig bezoeken, een plaats die ligt in het hart van de streek Ribera del Duero, tussen de dorpen Quintanamanvirgo en Guzmán.

De laatste technologie en de beste middelen zijn geïnstalleerd in de wijnmakerij om de productie van een grote wijn te garanderen: APRICUS

Jaren van hard werken en geloof in het zorgvuldig cultiveren van zijn wijngaarden, op zoek naar het juiste land en de meest geschikte indeling (noord-zuid), de liefdevol zorg van de wijnstokken, het wachtend op het juiste moment voor het snoeien, het uitdunnen en selecteren van de clusters , en, ten slotte, het plukken van de druiven, zo hebben ze gestreven om de beste kwaliteit te krijgen van zijn druiven. Tempranillo is goed voor 90% van de oogst met de resterende 10% gelijkelijk verdeeld tussen Cabernet Sauvignon en Merlot.

Producten: