Vivanda; Spaanse kwaliteitsproducten in Olen

Vivanda staat voor Spaanse kwaliteitswijnen, delicatessen en sedert bijna twee jaar vooral ook voor een gezellige wijnbistro in Olen. Producten zelf uitgekozen, wijnen zelf geïmporteerd en huisbereide tapas.

Wij zijn Steff en Sanne, gepasioneerd door Spanje met haar prachtige wijnen en heerlijke gastronomie. En nét dat willen we tot thuis brengen; de Spaanse zon in uw glas én op uw bord.

Al onze wijnen zijn zelf geïmporteerd, rechtstreeks vanuit Spanje. Dankzij onze ervaring, kennis en een uitgebreid netwerk kunnen we u exclusieve kwaliteitswijnen bieden rechtstreeks van de producent. Tijdens onze selectie hechten we veel belang aan objectieve kwaliteit, lage sulfietwaarden en auhtenciteit. Respect voor de natuur, toewijding en vakmanschap dat zijn enkele kernwoorden die belangrijk zijn voor al onze wijnmakers. Kleine wijnboeren, families, met respect voor traditie, milieu en de menselijke maat dat zijn onze contacten in het zonnige Spanje.

Naast wijnen, cava’s, digestiefwijnen, sherry, vermouth en gin kan je ook een gamma heerlijke Spaanse delicatessen terugvinden. Deze gebruiken we zelf in de bereiding van onze tapas en bieden we ook aan in geschenkmanden.