Horeca

We gaan graag voor onze klanten op zoek naar wat ze écht nodig hebben,
want dat is voor elke Horecazaak anders.

Onze grootste troeven zijn onze flexibiliteit, voordelige groothandelsprijzen, korte en frequente leveringstijden en we verplichten bovendien niet tot grote afnames.

Kennismaken met de wijnbouwer, exclusief voor u importeren, gepersonaliseerde etiketten?

Alles is bespreekbaar

  • Flexibiliteit in aankoop en levering

Bij onze horeca-wijnservice staat flexibiliteit centraal. Een bestelling inclusief snelle levering, van slechts enkele flessen tot de grotere volumes, is steeds maar een telefoontje verwijderd indien u voor ons kiest.

Vivanda vergemakkelijkt uw voorraadbeheer, u kan bij ons met grote aantallen afnemen of reeds een bepaald aanbod reserveren (mits voorschot) en steeds komen afhalen wat u verbruikt op korte termijn. Zo  vermijdt u het aanleggen van dure voorraden en plaatsgebrek en geeft u uzelf tevens alle vrijheid voor een kwaliteitsvolle wijnkaart aan te leggen.

Sanne, onze sommelier begeleidt u in uw keuze en kan u aanbevelingen geven op vlak van foodpairing. Zo biedt u uw klanten de ultieme smaakbeleving. Zo kan u als zaakvoerder optimaal tegemoetkomen aan de wensen van uw klanten.

  • Kwaliteit tegen scherpe prijzen

Wijn hoeft niet duur te zijn. Door ons rechtstreeks contact met wijnbouwers, een efficiënte bedrijfsvoering en uitgebreide klantenlijst kunnen we een ruim aanbod van kwaliteitswijnen brengen tegen interessante prijzen.

  • Een geheel eigen assortiment

Voor de horeca bieden we, indien gewenst, een apart assortiment wijnen en mousserende wijnen. Deze selectie is enkel toegankelijk voor de horeca.  In dit assortiment bevinden zich zowel huiswijnen als gastronomisch gerichte wijnen.  Op die manier kan u iets exclusiefs aanbieden, iets wat u onderscheid van de rest en uw cliënteel tevens niet bij ons in de winkel zal terugvinden.

Wens je een wijnkaart voor je restaurant, brasserie, eetcafé, café of bistro. Vivanda werkt deze samen met jouw volledig uit.  Werk je met menu’s met aangepaste wijnen, dan zorgen wij graag voor de food pairing om de ultieme smaakbeleving te creëren.

  • Wijn is ons vak

Wij geven u graag deskundig advies bij de samenstelling van uw wijnkaart. Onze kennis en ervaring hierin staan borg voor een aangepast en gevarieerd aanbod van kwaliteitswijnen. Met aandacht voor de nieuwste trends, voor elk seizoen en in elke prijsklasse, garanderen wij u steeds topkwaliteit tegen interessante horecaprijzen. Het zal uw zaak tot eer strekken en de appreciatie van uw klanten wegdragen.

Uw sommelier van dienst:

De Becker Sanne

0479 20 85 89

info@vivanda.be