Degustaties

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Heb je al eens gedacht aan een wijndegustatie aan huis, een gezellige avond met vrienden of familie?

Dan is een degustatie aan huis een aangename, sfeervolle manier om een avond in te leiden.

[/vc_column_text][vc_column_text]Gasten verwennen, sfeer creëren, de gepaste wijnen chambreren, … We doen het graag! Ontdek ons geheime recept voor een geslaagde degustatie! U en uw gasten proeven Spaanse wijnen en cava’s voor ieders budget.

Een wijnproeverij is tevens een ideale manier om bijvoorbeeld een feest in te leiden of een gezellige avond met vrienden of familie te beleven. Wij zorgen voor de wijn en alle benodigdheden en bezorgen uw gasten een smaakvolle en spraakmakende tijd!

We leren u de basistechnieken van het wijnproeven en natuurlijk, wijn proeven.  We situeren elke wijn in zijn wijnstreek en bespreken de vinificatie van de wijnen (van druif tot fles). Een woordje uitleg over de wijnbouwer én tevens enkele suggesties naar wine- en foodpairing krijgt u van ons.[/vc_column_text][vc_column_text]

Hoe gaan we te werk?

Samen bespreken we welke informatie interessant is voor jouw en je gezelschap, bijvoorbeeld: De basistechnieken (wijnproeven, openen van een fles, serveren van wijnen, …). Informatie over de ambachtelijke wijn, de wijnstreek en het domein. Bij welke gerechten kunnen deze wijnen het best passen. etc.

Samen bespreken we ook kort welke wijnen voor uw gezelschap interessant kunnen zijn. Bent u bijvoorbeeld geen liefhebber van cava? Dan brengen we deze niet of in beperktere mate mee. Altijd krijgt u van ons 15 producten te proeven, welke dat zijn beslissen we deels samen.

Zin om er een complete ervaring van te maken? U kan uw degustatie ook uitbreiden met lekkere, huisbereide Tapas naar authentiek Spaans receptuur. Zaakvoerdster Sanne is immers naast Sommelier tevens ook gediplomeerd Chef kok. Zij kan jullie dus perfect begeleiden naar wine & foodpairing.[/vc_column_text][vc_column_text]

Praktisch

We selecteren een 15-tal verschillende ambachtelijke wijnen (aperitief, witte, rosé en rode wijnen en eventueel een digestief), voorzien de glazen en andere benodigdheden en bezorgen jullie een smaakvolle en aangename tijd.

Zin om er na afloop nog een feestje van te maken? De flessen die na afloop nog open zijn kunnen jullie tegen bijzonder interessante tarieven aankopen. Zo kunt u nog lekker nagenieten.

Een standaard degustatie duurt ongeveer 2,5 u. Indien je hebt gekozen enkele interactieve opties of een uitbreiding met hapjes, dan duurt de degustatie langer.

U voorziet de locatie en nodigt mensen uit. 10 personen nemen we als minimumaantal. Plus minus 40 personen is onze maximumcapaciteit, een groter aantal doet de degustatie minder gemoedelijk verlopen.[/vc_column_text][vc_column_text]

En dan de hamvraag: hoeveel kost zo’n avondje?

Een degustatie kost € 10 per persoon. Een degustatie met aangepaste hapjes kost €25 per persoon.

En nog een leuke surplus: als gastheer of gastvrouw krijgt u van ons 5% op de verkoop van de gasten. Dit kan u dan spenderen aan uw eigen bestelling, of we schrijven een cadeaubon uit.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]