Toont alle 6 resultaten

  • Fredolic – Sulfietvrij!

    100% Cabernet Sauvignon maar anders dan je ooit al proefde! Natuurlijke wijn zonder toegevoegde sulfietwaarden, unieke smaakbeleving. Aroma van rood fruit en bosvruchten. Fruitig en elegant met hints van rood fruit en een lichtjes minerale ondertoon. Evolueert enorm in het glas! Gefermenteerd met natuurlijke gist afkomstig vanuit de wijngaard, een natuurlijk proces waar niets werd toegevoegd of geforceerd. Malolactische fermentatie op betonnen tanks, binnenin bekleed met keramiek tegels. Zonder toegevoegde sulfieten!
    14,50 Lees meer
  • Cantarelus

    Druiven afkomstig vanuit hoogste wijngaard van Bodegas Bolet, in de hogere regionen van de Penedès (kleibodem) op 350m hoogte. Enorm aromatisch: bosvruchten, een vleugje kruiden, mooie tannines en een smakelijke afdronk. Biologische wijnbouw én vegan gecertificeerd!
    9,95 Lees meer
  • Bolet, Brut Reserva

    Zachte Brut met slechts 8 gram suiker per liter.  Niet te zoet met andere woorden maar wel fluweelzacht en rond. Zachtjes geperst om enkel het sap te verkrijgen. Minimaal 30 maanden rijping in de familiekelders. Erg fruitig aroma gecombineerd met getoaste aroma’s (amandel) te danken aan de lange rijpingstijd. Gebalanceerd met een mooie zuurtegraad met een ronde elegante finish. Biologische cava, met respect voor de natuur bereidt.
    13,50 Lees meer
  • Vinya Sota Bosc

    Intense, fruitige witte wijn met een complexe neus gedomineerd door tropische vruchten, citrus aroma’s en een achtergrond van bloemen (rozen, violet). In de mond aangenaam en evenwichtig met een goede balans tussen zuurtegraad & alcohol. Tip: Vinya sota bosc letterlijk vertaald betekend bosvruchten-wijn! Biologische wijnbouw & Vegan gecertificeerd!
    10,95 Lees meer
  • Cartoixa

    Enkel geproduceerd bij exceptioneel goede wijnjaren. Minimaal 100 maanden rijping, (dat is meer dan 8 jaar!) in de familiekelder, op eigen gistcellen.   Zachtjes geperste druiven (free-run juice). Fermentatie op tempo van de wijn. Daarna 2e fermentatie op fles bij constante temperatuurbewaking. Minmaal 100 maanden rijping op fles. Disgorgement datum staat op het backlabel. Gelimiteerde productie. Biologische wijnbouw. Diepgeel van kleur, wat wijst op de ouderdom. Fijne, consistente bubbels met een rijke levendige kroon bovenaan. In de neus sterke tertiaire aroma’s (gist, amandel, hazelnoot) omkaderd door rijp wit fruit  (perzik, appel en peer). Zacht, complex en fruitig, met een verfrissende aciditeit en een droge finish. Deze cava toont een  excellente structuur en balans!
    24,50 Lees meer
  • Aanbieding!

    Camagroc, 100% Xarel-Lo

    De oogst gebeurd ’s nachts om zo een perfecte schilrijpheid te bekomen en dus een frisse fruitige wijn als resultaat. Maceratie op eigen gistcellen gedurende 12 uur. Enkel de eerste 50% van het sap wordt gebruikt voor eigen productie. De rest wordt verkocht aan andere bodega’s in de buurt. Zo behoudt men het puurste sap met de allerhoogste kwaliteit voor eigen productie zonder verlies. Zeer aromatische neus met peer, banaan en groene appel, typisch aan Xarel-Lo. In de mond goed gestructureerd, met een goede alcohol en aciditeit verhouding en een lange aromatische afdronk.
    8,50 Toevoegen aan winkelwagen