Toont alle 3 resultaten

  • Berdié Amar

    Grootse cava met fijne, geïntegreerde bubbels. Geproduceerd vanuit de traditionele cava druivenmix maar dan nét iets anders dan de zoveelste cava. De Xarel-lo basiswijn werd gerijpt op hout wat de cava een heerlijk toasty aroma geeft met tonen van vanille. De Macabeo is afkomstig van een wijngaard vlak naast de mediterrane zee wat voor een hint van zeelucht en ziltigheid zorgt en de Parrellada is afkomstig van oude wijnranken welke hun kwaliteit reeds meermaals bewezen. Absoluut een grootse cava! Fris en complex met een subtiele fruitigheid. Zeer elegante en intense cava dewelke prima als aperitief kan gedronken worden maar zeker ook als begeleider van uw maaltijden. Beperkte productie: slechts 15 000 flessen per jaar geproduceerd in ganse bodega, waarvan 9000 flessen amar.
    17,50 Toevoegen aan winkelwagen
  • Berdié Amor

    Belangrijk om weten is ook dat deze rosé bereidt is met volledige Garnacha druiven, niet enkel rijping op schillen van rode druiven om zo een rosé kleur te krijgen. Een ware evenwichtsoefening om de perfecte kleur te creëren. Daarna ondergaat deze Pink Fizz de tweede gisting op fles volgens de traditionele cavamethode om tot slot een rijping te ondergaan van 15 tot 27 maanden (crianza superior) in de duisternis van de cavakelders, wat haar tot een uitmuntende rosé brut reserva maakt.   De aantrekkelijke kroon bubbels en subtiele zachtroze kleur maken deze cava tot een echte hartendief. Intens fruitig bouquet van wit en rood fruit (appel, peer, aardbei, framboos) gecombineerd met citrusvruchten zoals mandarijn en sinaasappel. Heerlijk zachte smaak en geur van hibiscusbloemen gecombineerd met de subtiele kruidigheid en persoonlijkheid. In de mond bijzonder fris, origineel en elegant. Haar fruitige karakter komt goed naar voren, afgewerkt met een evenwichtig zuurtje.
    17,9535,95 Opties selecteren
  • Berdié Rupestre

    Geproduceerd met de traditionele cavadruiven Macabeo, Xarel-Lo en Parellada. Alle variëteiten worden apart gevinifieerd tot basiswijn, vervolgens wordt er de ideale mix gemaakt die het karakter van de cava vormgeeft. De 2e fermentatie gebeurd volgens de methode Traditional. Rijping gedurende 15 tot 27 maanden in de cavakelders. Briljante cava met opvallend fijne bubbels, mooie kroonvorming. Expressieve en intense neus met aroma's van frisgroene appel, peer en pruim. Subtiele citrus- en florale tonen. In de mond: intens en fruitig met een goede aciditeit. Fris met tonen van appel, pompelmoes en aromatische kruiden.
    13,9514,95 Opties selecteren